Annemarie Willemsen

076-5810491
info@fysiomonne.nl

Ik ben sinds 1981 werkzaam als fysiotherapeute. Ik behandel uitsluitend cliënten in de thuissituatie, waaronder de bewoners uit Woonzorgcentrum Raffy en Verzorgingshuis Vugterhage in Breda. Mijn werkgebied bestaat hoofdzakelijk uit Breda Noord (waaronder Haagse Beemden).

Ik heb mede het NAH Fysio Net opgezet, ben dus NAH geschoold en heb tevens scholing gehad voor dementerenden in de thuissituatie. In juni 2008 hoop ik de opleiding voor geriatrisch fysiotherapeut afgerond te hebben. Mijn NAH collega Judith Vera en ik werken bij de Groepspraktijk voor Fysiotherapie, Orthopedisch Manuele Therapie en Ergotherapie Monné c.s.

De praktijk zelf biedt naast de algemene fysiotherapie ook verschillende specialisaties zoals orthopedisch manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenbodemtherapie, lymfedrainage therapie, arbeidsfysiotherapie, psychosomatische therapie en ergotherapie. 's Avonds wordt er Medische Training Therapie (MTT) aangeboden. De praktijk beschikt over zes behandelcabines en een grote oefenzaal met verschillend fitnessapparatuur. Samen met Judith Vera (mede-deelneemster van het NAH-Fysionet) verzorg ik dus specifiek de behandelingen voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en de geriatrische patiënt.

Locaties