Astrid Schenkenberg-van Mierop

06-14524005
astridschenkenberg@gmail.com

Astrid heeft in 1984 de opleiding fysiotherapie in Vlissingen afgerond. Sindsdien heeft zij veel ervaring opgedaan in verschillende eerste lijn praktijken. Sinds 1998 is zij werkzaam in Bergen op Zoom. Eerst 7 ½ jaar in het verpleeghuis, vanaf 2005 t/m 1 juli 2012 bij Fysio-Logisch!

Vanaf 1 juli 2012 bij Mieke de Ruiter in Hoogerheide en behandelt zij veel mensen aan huis in de regio Bergen op Zoom, Halsteren. Sinds augustus 2013 is Astrid tevens werkzaam bij Fysiotherapie van Lammeren in Bergen op Zoom.

Naast algemene fysiotherapie heeft zij zich gespecialiseerd in chronische aandoeningen. Vooral het zien van de totale mens achter de aandoening vindt zij belangrijk. Met vakinhoudelijke en aanvullende cursussen op gebied van cognitieve therapie, lichaamswerk en ontspanning kan zij samen met de cliënt zo optimaal mogelijk aan de slag met zijn/haar hulpvraag.
Zij werkt intensief samen met neurologen, revalidatieartsen en longartsen en neemt deel aan verschillende netwerken; geregistreerd longfysiotherapeut, lid van VHVL (vereniging hart, vaat, long), COPD kennisgroep West-Brabant, NAHFysioNet, ParkinsonNet. 

Locaties