Emerence Verlooij- van de Ven

0162-516358
info@bloemsaatfysio.nl

Sinds 1985 ben ik werkzaam in Raamsdonksveer, centrum voor fysiotherapie en beweging van Beek en Bloemsaat. Al vanaf het begin lag mijn werkgebied ook in het zorgcentrum het Hoge Veer en zo is mijn affiniteit voor fysiotherapie bij ouderen ontstaan en met name de patiënten met centraal neurologische aandoeningen. Het functioneel behandelen zowel in de thuissituatie als in de praktijk spreekt mij aan, met als doel een optimale participatie in de samenleving.
Aan de hogeschool van Utrecht heb ik de post-HBO opleiding fysiotherapie in de Geriatrie gevolgd. Daarnaast verschillende cursussen gerelateerd aan de neurorevalidatie. Sinds 2010 ben ik ook geregistreerd oedeemtherapeut.

Binnen ons centrum voor fysiotherapie en beweging bieden we door de verscheidenheid aan specialisaties van ons team een zo compleet mogelijk aanbod van kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg. Door intercollegiale samenwerking met andere medische- en paramedische disciplines proberen we de kwaliteit en het aanbod van de zorg nog verder te complementeren.
In het centrum zijn meerdere disciplines werkzaam, podotherapie, logopedie, diëtetiek. 

Voor het NAH-netwerk is ons werkgebied Raamsdonk, Raamsdonksveer en GeertruidenbergLocaties