Evita Haverbeke

076-5873300
evitahaverbeke@fysiotherapieheusdenhout.nl

Mijn naam is Evita Haverbeke en ik ben geriatriefysiotherapeut. Dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen en begeleiden van mensen met niet aangeboren hersenletsel en kwetsbare ouderen. Ik richt mij op het verbeteren of behouden van gezondheid, zelfredzaamheid, participatie en kwaliteit van leven met de focus op bewegen in de eigen leefomgeving.

Ik werk vanuit Fysiotherapie Heusdenhout in Breda. Met ons gespecialiseerd team behandelen wij mensen met niet aangeboren hersenletsel. Dit kan individueel of in kleine beweeggroepen (beroerte, MS en Parkinson). Afhankelijk van de hulpvraag kan de behandeling ook aan huis plaatsvinden.

Daarnaast werken wij onder één dak samen met ergotherapie Breda en logopediepraktijk Snoeren & de Kruif als Behandelteam Breda. Behandelteam Breda staat voor gespecialiseerde zorg bij ouderen en mensen met neurologische aandoeningen. Wij zijn ook aangesloten bij het ParkinsonNet.

In onze praktijk hangt een gemoedelijke sfeer. Na de training is er altijd de mogelijkheid om een kopje koffie te drinken in onze koffiehoek.

Meer informatie over de praktijk en de mogelijkheden zijn op onze website te vinden. U mag ons ook altijd bellen.

Locaties