Jort Leenhouwers

076 - 581 04 91
jort@monne-zorgenbeweging.nl

Mijn naam is Jort Leenhouwers en ik ben geriatriefysiotherapeut. Dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen van ouderen en mensen met niet aangeboren hersenaandoeningen (NAH).

Hierbij kunt u onder andere denken aan behandelingen bij: de ziekte van Parkinson, beroerte, problemen met lopen, valangst, valrisico, spierzwakte, problemen met de zelfstandigheid/ zelfredzaamheid, ondersteuning van mantelzorg, balans/ evenwicht en transfers.

Na een uitgebreide intake en inventarisatie van uw problematiek zullen we samen uw doelstellingen  gaan formuleren. Deze doelstellingen kunnen variëren van specifiek (op kunnen staan uit een stoel) tot heel breed (zo lang en onafhankelijk mogelijk thuis kunnen blijven wonen). Vervolgens wordt hierop een behandelplan op maat gemaakt.

In de behandeling werk ik vaak samen in een team bestaande uit hulpverleners om u heen zoals de ergotherapeut, huisarts, praktijkondersteuner, neuroloog, ergotherapeut, diëtist en logopedist.

Behandeling vindt plaats op een van de hierbij genoemde behandellocaties (individueel of groepstraining) maar kan, in geval van medische noodzakelijkheid, ook bij u thuis.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een behandeling of gesprek, neem dan contact op middels onderstaande contactgegevens.

Locaties