Martijn le Rutte

0161-222457
mlerutte@fysiotherapiehetcentrum.nl

Ik ben in 1992 afgestudeerd aan de Hogeschool West Brabant (nu AVANS) als algemeen fysiotherapeut. Ik ben vrijwel direct daarna gaan werken in verpleeghuis de Riethorst in Geertruidenberg. Hier heb ik veel ervaring op gedaan met NAH op de revalidatie afdeling.
Door mijn cursussen op gebied van trainen en trainingsleer ben ik dit gaan toepassen op mijn geriatrische en neurologie patiënten.
In 2005 ben ik afgestudeerd als geregistreerd geriatrie fysiotherapeut.
De laatste jaren heb ik mijzelf verdiept in de behandeling van neurologische patiënten en de geriatrische neurologie patiënt in het bijzonder. In de modulaire opleiding geriatrie fysiotherapie aan AVANS+ is veel aandacht besteed aan NAH. De cursus NAH was een onderdeel van de modulaire opleiding tot geriatrie fysiotherapeut. Tijdens de opleiding “Neurorevalidatie bij CNA” heb ik mijzelf op dit terrein verder bijgeschoold.
Ik heb door middel van opleiding en ervaring de kennis en kunde ontwikkeld.

De praktijk is geheel rolstoel toegankelijk. We werken nauw samen met Plan praktijk voor Ergotherapie en Podotherapie Restiau.
Naast het NAH-fysionet ben ik lid van “Geriatrie fysiotherapienetwerk Tilburg e.o.”, ”Parkinsonnet” en “geriatrienetwerk ZWN”.

Locaties