Ronald van Broekhoven

06-14784847
info@vanbroekhovenfysiotherapie.nl

In Etten-Leur en Roosendaal en de dorpen daaromheen behandel ik ook zonodig mensen aan huis.

Gespecialiseerd in het behandelen van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Door mijn werk in de praktijk te combineren met het werk op de polikliniek/revalidatieafdeling van een verpleeghuis en het volgen van vele na- en bijscholingen heb ik een brede kennis en ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met (complexe) neurologische problemen.

Ik werk veel samen met andere zorgverleners: medewerkers thuiszorg, ergotherapeuten, podotherapeuten en de orthopedisch instrumentmaker om zo gezamenlijk tot oplossingen te komen. Zowel vanuit de praktijk in Etten-Leur als in Roosendaal behandelen we vanuit onze moderne oefenruimtes zowel individueel als in kleine groepjes. Zo hebben we op beide locaties een Beweegprogramma Parkinson, in dit programma wordt in kleine groepjes gewerkt aan het verbeteren van de kracht, conditie, houding, coördinatie en evenwicht.

Samen met wandelvereniging THOR hebben we een Parkinson wandelgroep opgezet.

In Etten-Leur begeleiden we daarnaast ook nog de wekelijkse 'sportgroep voor mensen met een beperking' in sportschool Body Active te Etten-Leur.

Van Broekhoven Fysiotherapie

T 0165-570148
info@vanbroekhovenfysiotherapie.nl

www.vanbroekhovenfysiotherapie.nl

Locaties