Sandra van Rijckevorsel

076-7510345
sandra@myfysioyourgym.nl

Mijn naam is Sandra van Rijckevorsel en al ruim 25 jaar werkzaam bij Breda West Paramedisch Centrum. Na aanvankelijk als algemeen fysiotherapeut gewerkt te hebben, ben ik al snel de kant van de geriatrie op gegaan. Dit heeft erin geresulteerd dat ik in 2014 de Masteropleiding geriatriefysiotherapie heb afgerond. Vanuit de geriatrie behandel ik veel mensen met NAH. Omdat ik ook aangesloten ben bij ParkinsonNet , zie ik binnen onze praktijk alle mensen met Parkinson, maar daarnaast ook mensen met andere neurologische aandoeningen. Naast   NAHFysionet en ParkinsonNet ben ik ook aangesloten bij het Geriatrienetwerk ZWN.

 Ik behandel de mensen met name aan huis, maar ook regelmatig in onze moderne oefenzaal.   Onze oefenzaal is goed uitgerust en heeft apparatuur, die ook door mensen in een rolstoel gebruikt kan worden. Onze praktijk is, uiteraard, volledig rolstoeltoegankelijk.

Ik vind het prettig om een patiënt multidisciplinair te benaderen en daarom werk ik veel samen met de ergotherapeuten van Monne, Zorg & Beweging en met diverse thuiszorgorganisaties.   

Mocht U vragen hebben, kunt U natuurlijk altijd contact opnemen en u bent ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze praktijk, zodat ik U persoonlijk te woord kan staan.Locaties